Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Minikonsert med A Million Pineapples

15 september, 2023-14:00 - 14:30

Velkommen til en uforglemmelig minikonsert med A Million Pineapples på SMAK festivalen! 🍍

 

Tromsøkvintetten A Million Pineapples er det friske pustet fra nord som du har ventet på! De leverer melodisk, catchy, og energisk indiepop som vil sette deg i den perfekte festivalstemningen. Inspirert av fruktens finurlige utseende og smak, har de skapt en unik lyd som vil fange hjertet ditt.

 

A Million Pineapples er kjent for sine livlige liveshow, som er fulle av fengende og lekne låter. Publikum over hele Norge har blitt bergtatt av deres musikalske magi, og nå har du sjansen til å bli en del av det! Fra Buktafestivalen til Øyafestivalen, og med en femmer på terningen fra avisa Nordlys på By:Larm, har de bevist seg som en musikalsk kraft som du ikke vil gå glipp av.

 

Debutalbumet «Storyteller»

I høsten 2021 slapp A Million Pineapples sitt etterlengtede debutalbum, «Storyteller,» under Mano Music. Albumet fanget øyeblikkelig oppmerksomheten til musikkelskere over hele landet. Bandet signerte også en avtale med FKP Scorpio og dro på en omfattende Norgesturné for å feire utgivelsen.

 

Nye Musikkplaner for 2023

Sammen med det Spellemannpris-vinnende bandet Team Me, har A Million Pineapples allerede gitt oss en smakebit på hva som er i vente med låten «Crowd in the Middle.» Men det stopper ikke der! Bandet jobber nå hardt med ny musikk og har flere spennende planer for 2023 som vil få deg til å glede deg til fremtiden.

Detaljer

Dato:
15 september, 2023
Tid
14:00 - 14:30

Sted

Vervet
Skansegata 1
Tromsø, 9008 Norge
+ Google-kart
Skroll til toppen