Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KAMPEN OM NORD-NORGE: En smakfull maktkamp mellom landets nordligste fylker

15 september, 2023-15:00 - 16:00

KAMPEN OM NORD-NORGE:
En smakfull maktkamp mellom landets nordligste fylker

Troms, Finnmark og Nordland, samler seg til «Kampen om Nord-Norge.» Dette gastronomiske slaget setter ordførerne Gunnar Wilhelmsen fra Tromsø og Monica Nielsen fra Alta ansikt til ansikt i en kokkekamp som vil avgjøre hvilken region som kan skilte med den mest utsøkte kamsjellretten.

Stjernekokken Kjartan Skjelde som hoveddommer
Kampen om Nord-Norge har også klart å hente inn den anerkjente stjernekokken Kjartan Skjelde som hoveddommer. Skjelde, kjent fra tv-programmene «Camp Kulinarisk» og «MasterChef Norge,» vil lede deltakerne gjennom utfordringene og vurdere deres gastronomiske prestasjoner. Hans ekspertise og strenge bedømmelse vil uten tvil legge til en ekstra dimensjon til konkurransen.

En smakfull utfordring
Konkurransen krever at deltakerne følger stjernekokken Kjartan Skjelde mens han tilbereder en deilig kamsjellrett. Denne retten er en delikat blanding av smaker og teksturer.

Stolte ordførere representerer sine fylker
Ordfører Gunnar Wilhelmsen fra Tromsø og ordfører Monica Nielsen fra Alta vil begge gå inn i kampen med stolthet og entusiasme for å sikre seieren til sine respektive fylker. Begge ordførerne har uttrykt sin tro på at deres kulinariske visjoner og unike lokale råvarer vil gi dem en konkurransefordel.

Mens Troms og Finnmark er allerede i ilden, hviler spørsmålet om hvem som vil representere Nordland som den tredje deltakeren i denne kampen om smak. Valget er ikke tatt lett på, da Nordland også har en rik matkultur å tilby. Hvem mener du burde representere Nordland i denne konkurransen?

Stor interesse og forventning
Mange ser frem til å være vitne til denne unike maktkampen som ikke bare handler om matlaging, men også om å markere stoltheten og mangfoldet i de nordligste fylkene.

SMAK-festivalen, som er vertskap for arrangementet, har også skapt en plattform for andre kulinariske opplevelser og aktiviteter som besøkende kan nyte før og etter kampen. Med deilig mat, lokale delikatesser og spennende arrangementer, forventes SMAK-festivalen å være den perfekte rammen rundt Kampen om Nord-Norge.

Som fredagen den 15. september nærmer seg, er spenningen og forventningen til Kampen om Nord-Norge på sitt høyeste. Når kamsjellene svis i pannene og aromaene fyller luften, vil vi endelig få svaret på hvem som vil komme seirende ut av denne gastronomiske konfrontasjonen mellom de nordligste fylkene.

Detaljer

Dato:
15 september, 2023
Tid
15:00 - 16:00

Sted

Vervet
Skansegata 1
Tromsø, 9008 Norge
+ Google-kart
Skroll til toppen