Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Boksignering med Ole Martin Alfsen

15 september, 2023-13:00 - 14:00

Velkommen på boksignering med Ole Martin Alfsen

 

Vi har gleden av å invitere til boksignering med Ole Martin Alfsen under årets SMAK. Sammen med Ark Nerstranda vil han signere sin bok Den Sorte Gryte for de som ønsker.

 

Litt om boka:

Langtidskoking eller en rask og enkel middag. Spennet er stort med en solid gryte i hus. Her er det bare å sette gryta i ovnen, så lager den seg selv, mens du går en søndagstur og kommer tilbake til en fiks ferdig gourmetopplevelse. Her er også et vell av oppskrifter på både raske gryter og enkle gryter med få ingredienser. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage en gryte, og da har du mat til både hverdag og fest, til både få og mange, og gjerne også til flere dager. Her får du forslag til enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter man kan lage i en gryte.

Alle de klassiske rettene som vi alle elsker, som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, hønsefrikassé, sosekjøtt, cassoulet, plukkfisk, lapskaus og oksehaleragu er her i skjønn forening med mer moderne og nyetablerte retter som mexikanske bønnegryter og indiske curryer, og andre gryter med mer overraskende vrier og nykomponerte retter fra selveste mesterkokken Ole Martin Alfsen.

Ole Martin Alfsen er en norsk kokk og vinkelner med lang fartstid i restaurantbransjen, kjent fra flere matprogrammer på TV, ikke minst fra 4-stjerners middag på TVNorge der han har vært fast ekspertkommentator siden 2009. Han har gitt ut flere bøker og skrevet i aviser og tidsskrift og snakket på radio og TV om mat og vin i en årrekke

Detaljer

Dato:
15 september, 2023
Tid
13:00 - 14:00

Sted

Skansen
Søndre Tollbodgate 8 9008 + Google-kart
Telefon
Tromsø
Skroll til toppen