Hva er SANS?
«Noen spiser når de reiser og andre reiser for å spise»

Reiselivsnæringen vil satse på lokal mat og drikke, men har ikke nok kjennskap til lokale produsenter. Nå har vi skapt en møteplass for å bli kjent, for å lære av hverandre og for å handle med hverandre.

SANS-konferansen samler mat- og drikkeprodusenter, restaurantbransjen og opplevelse- og reiselivsnæringen under samme tak. Sammen skal vi styrke Nord-Norge som matregion og reiselivsdestinasjon. Sett av datoen 13. september til en dag full av viktig innsikt og inspirasjon til å satse på lokal mat og drikke!

Pris

Deltaker bransjepris: 950,- eks. mva. 

Deltaker annet:
1500,- eks. mva
1875,- ink.mva

Det Nordnorske Måltid:
1150,- eks. mva.
1450,- ink. mva. 

Faglig program/tema

Temaer under konferansen:

  • Satsing på måltidsturisme i Norge
  • Innsikt i hvordan ble Trøndelag en verdenskjent matregion
  • Innsikt i hva er det turistene vil ha i Nord-Norge?
  • Lokalmat som konkurransefortrinn
  • Utenlandsk arbeidskraft – mulighet eller trussel?
SMAK Safari Business

SMAK Safari Business gir deg inspirasjon og ideer til hvordan mat kan presenteres som en opplevelse i en annerledes setting. Vi besøker 3 lokasjoner med 3 ulike historier og 3 ulike presentasjoner. Formålet er å inspirere opplevelsesnæringen til å satse på lokal mat og drikke.

SANSIBAR

SANSIBAR er vår koblingsarena mellom mat- og drikke produsenter og opplevelsesnæringen. Her vil produsenter få muligheten til å tilby sine produkter fra egne salgsboder, og deltakere fra serveringsbransjen og reiselivs/opplevelsesnæringen vil få muligheten til å utforske nordnorske produkter og råvarer i ypperste klasse.

SANSIBAR byr på en unik mulighet for mat- og drikkeprodusenter til å komme i kontakt nye kunder i reiseliv og opplevelsesnæringen.

Det Nordnorske Måltid

En hyllest til det nordnorske kjøkkenet med råvarer i verdensklasse

SMAK setter i år nordnorske tradisjonsretter og råvarer øverst på rollelisten. Alle våre hovedrolleinnehavere blir tolket og presentert i en kombinasjon av tradisjon, innovasjon og inspirasjon. Dette blir gjort mulig gjennom et samarbeidet med landsdelens og Skandinavias beste kokker, og framtidens kulinariske talenter. Sammen skaper vi en uforglemmelig matopplevelse som feirer det nordnorske kjøkkenet på sitt beste.

SANS-konferansen avrundes med servering av «Det Nordnorske Måltid»

Skroll til toppen