SANS-2024
«Noen spiser når de reiser og andre reiser for å spise»

Reiselivsnæringen vil satse på lokal mat og drikke, men har ikke nok kjennskap til lokale produsenter. Nå har vi skapt en møteplass for å bli kjent, for å lære av hverandre og for å handle med hverandre.

SANS-konferansen samler mat- og drikkeprodusenter, restaurantbransjen og opplevelse- og reiselivsnæringen under samme tak. Sammen skal vi styrke Nord-Norge som matregion og reiselivsdestinasjon. Sett av datoen 29. oktober til en dag full av viktig innsikt og inspirasjon til å satse på lokal mat og drikke!

Pris

Deltaker bransjepris:
1500,- eks.mva

Deltaker, andre:
2300,- eks. mva

Utstiller:
7500,- eks. mva

Earlybird deltakeravgift: meld deg på før 1.august og få 500,- i rabatt. Bruk rabattkode: EB1

Faglig program/tema

Temaer under konferansen:

  • Bærekraftig reiseliv & matproduksjon
  • Lokalmat som konkurransefortrinn
  • Hvordan skape lønnsomhet i små bedrifter?
  • Innovasjon og produktutvikling: Hvordan kan de to næringene utvikle nye produkter sammen?
  • Lokalmat som attraksjon – kunsten å fortelle en historie.

Programmet lanseres i slutten av august. Trykk på «Hold meg oppdatert» og du hører fra oss når det er klart.

SMAK Safari Business

SMAK Safari Business gir deg inspirasjon og ideer til hvordan mat kan presenteres som en opplevelse i en annerledes setting. Vi besøker 3 lokasjoner med 3 ulike historier og 3 ulike presentasjoner. Formålet er å inspirere opplevelsesnæringen til å satse på lokal mat og drikke.

SANSIBAR

SANSIBAR er vår koblingsarena mellom mat- og drikke produsenter og opplevelsesnæringen. Her vil produsenter få muligheten til å tilby sine produkter fra egne salgsboder, og deltakere fra serveringsbransjen og reiselivs/opplevelsesnæringen vil få muligheten til å utforske nordnorske produkter og råvarer i ypperste klasse.

SANSIBAR byr på en unik mulighet for mat- og drikkeprodusenter til å komme i kontakt nye kunder i reiseliv og opplevelsesnæringen.

Skroll til toppen