Utstillere

Hvert år inviterer vi mat-produsenter, -leverandører og -distributører til å delta på Nord-Norges mest spektakulere utstillingsvindu for mat. Påmeldingen for 2021 åpner før sommeren 2021.

 

I 2019 Hadde SMAK rekkordmange utstillere:

 
  • Arctic Mustard
  • Bondens marked
    • Aimees Farm
    • Bomstad Gård
    • Elrid Pedersen
    • Fallvik gård
    • Lefseboden
    • Lille Langøya Fiskerbonde
    • Myrvang gård
    • Nyberg urtegård
    • Rangvalds Bierverv
    • Robert Innes
    • Saghaugen Gård
    • Strømmen Gård
    • Svein Børre Evensen
    • Toften Gård
    • Øvergård
    • Øverstua gård
  • Bryggeri 13 
  • BurgerMan
  • Bønner i byen 
  • Bårstua (Skansen)
  • Clarion Hotel The Edge
  • Corn Dogs Tromsø
  • Den Sorte Gryte Ysteri og gårdsmat
  • Drytech AS
  • Duttas smultringa
  • East AS
  • FRØ
  • Graff Brygghus
  • Green Falaffel
  • Halvors tradisjonsfisk
  • Helmersen Delikatesser
  • Hjerttind rein AS
  • Horn of Africa food catering
  • Indie 
  • Ingebrigtsen Kjøtt 
  • Ishavsbyen videregående skole
  • Jorids Lefsebakeri 
  • Kaia Bar og Bistro
  • Kautokeino Rein
  • Kokkelauget
  • Lefsebakern
  • Lefsekjerringa 
  • Lofotlefse 
  • Lovundkokken
  • Mack Ølbryggeri
  • Mydland
  • Nordlysmat
  • Olivenlunden 1830 AS
  • Salten Laks
  • Scandic Ishavshotell
  • Spekestua
  • Stella Polaris Norway AS
  • Svetlanas Bakevarer
  • Søstrene Ingebrigtsen
  • Tromsø Mikrobryggeri
  • Viltkroa

SMAKen av havet

  • Aurora Spirit
  • Bottarga Borealis
  • Brødrene Karlsen
  • Domstein
  • Dragøy
  • Hermes
  • Lofoten Seaweed
  • Lyngen Reker
  • Olivita

SMAKen av reiseliv

  • Arctic taste of Norway
  • Fjellkysten
  • Full Steam
  • MS Bjørnvåg
  • Vulkana

Troms Region:

  • Alf Rognli
  • Arktisk Kje
  • Bull Gård
  • Kjelkebakken gård
  • Lyngenreker AS
  • Lyngmo gård
  • Nordvoll økologiske gard
  • Stakken Gård
  • Toves tradisjonsmat
  • Vang gård

 

Vil du bli utstiller?

Hvert år inviterer vi mat-produsenter, -leverandører og -distributører til å delta på Nord-Norges mest spektakulere utstillingsvindu for mat. Påmeldingen for 2021 åpner før sommeren 2021. 

Som utstiller kan du

  • Presentere, markedsføre og selge produktene dine
  • Få vist fram produktene dine gjennom ulike aktiviteter
  • Utvikle nettverk og samarbeid
  • Delta på aktiviteter for utstillere

Vi ønsker at du presenterer

  • Produkter og retter som bygger på lokale råvarer, matspesialiteter og/eller mattradisjoner
  • Lokal mat, drikke og råvarer av høy kvalitet
  • En frodig og innbydende stand
  • Aktiviteter og matopplevelser
  • Rene informasjonsstand er ikke tillatt
  • Vi oppfordrer til produsent- og regionsamarbeid, og vise fram din region som et attraktivt reisemål for matopplevelser
Rull til toppen