I 2019 Hadde SMAK rekkordmange utstillere:
- Arctic Mustard
- Bondens marked
- Aimees Farm
- Bomstad Gård
- Elrid Pedersen
- Fallvik gård
- Lefseboden
- Lille Langøya Fiskerbonde
- Myrvang gård
- Nyberg urtegård
- Rangvalds Bierverv
- Robert Innes
- Saghaugen Gård
- Strømmen Gård
- Svein Børre Evensen
- Toften Gård
- Øvergård
- Øverstua gård
- Bryggeri 13
- BurgerMan
- Bønner i byen
- Bårstua (Skansen)
- Clarion Hotel The Edge
- Corn Dogs Tromsø
- Den Sorte Gryte Ysteri og gårdsmat
- Drytech AS
- Duttas smultringa
- East AS
- FRØ
- Graff Brygghus
- Green Falaffel
- Halvors tradisjonsfisk
- Helmersen Delikatesser
- Hjerttind rein AS
- Horn of Africa food catering
- Indie
- Ingebrigtsen Kjøtt
- Ishavsbyen videregående skole
- Jorids Lefsebakeri
- Kaia Bar og Bistro
- Kautokeino Rein
- Kokkelauget
- Lefsebakern
- Lefsekjerringa
- Lofotlefse
- Lovundkokken
- Mack Ølbryggeri
- Mydland
- Nordlysmat
- Olivenlunden 1830 AS
- Salten Laks
- Scandic Ishavshotell
- Spekestua
- Stella Polaris Norway AS
- Svetlanas Bakevarer
- Søstrene Ingebrigtsen
- Tromsø Mikrobryggeri
- Viltkroa
SMAKen av havet
- Aurora Spirit
- Bottarga Borealis
- Brødrene Karlsen
- Domstein
- Dragøy
- Hermes
- Lofoten Seaweed
- Lyngen Reker
- Olivita
- Rå
SMAKen av reiseliv
- Arctic taste of Norway
- Fjellkysten
- Full Steam
- MS Bjørnvåg
- Vulkana
Troms Region:
- Alf Rognli
- Arktisk Kje
- Bull Gård
- Kjelkebakken gård
- Lyngenreker AS
- Lyngmo gård
- Nordvoll økologiske gard
- Stakken Gård
- Toves tradisjonsmat
- Vang gård
Vil du bli utstiller?
Hvert år inviterer vi mat-produsenter, -leverandører og -distributører til å delta på Nord-Norges mest spektakulere utstillingsvindu for mat. Påmeldingen for 2021 åpner før sommeren 2021.
Som utstiller kan du
- Presentere, markedsføre og selge produktene dine
- Få vist fram produktene dine gjennom ulike aktiviteter
- Utvikle nettverk og samarbeid
- Delta på aktiviteter for utstillere
Vi ønsker at du presenterer
- Produkter og retter som bygger på lokale råvarer, matspesialiteter og/eller mattradisjoner
- Lokal mat, drikke og råvarer av høy kvalitet
- En frodig og innbydende stand
- Aktiviteter og matopplevelser
- Rene informasjonsstand er ikke tillatt
- Vi oppfordrer til produsent- og regionsamarbeid, og vise fram din region som et attraktivt reisemål for matopplevelser