Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Invitasjon til fagfrokost: Hvordan rekruttere og lede yngre generasjoner

september 15 @ 08:30 - 10:00

Max Gouchan har i flere år jobbet i restaurant-og matbransjen, og både ansatt og ledet millennials og Gen Z. Nå hjelper han flere selskaper med å vokse og er daglig involvert i restaurant- og matbransjen.

rekruttering

Invitasjon til fagfrokost: Hvordan rekruttere og lede yngre generasjoner

Vi inviterer til et frokostseminar på Radisson, med fokus på rekruttering.

Program
08:30 Frokost hos Radisson Blu (Troms sin representant til Norges beste hotellfrokost.) 
09:00 Foredrag: Hvordan rekruttere og lede yngre generasjoner. Med Max Gouchan
09:30 Paneldebatt 

Vi avslutter klokken 10.00 og håper at du kan forlate seminaret god & mett og med nye idèer og tanker til hvordan du kan rekruttere nye talenter til din bedrift.

Om foredraget:
Max Gouchan har i flere år jobbet i restaurant-og matbransjen, og både ansatt og ledet millennials og Gen Z. Nå hjelper han flere selskaper med å vokse og er daglig involvert i restaurant- og matbransjen.

De siste årene har Max holdt mange foredrag innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial og gen z-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan de oppfører seg som forbrukere. Bedrifter som forstår denne generasjonen har et ekstremt stort konkurransefortrinn. Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte.

Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker til, for å gi konkrete tips som kan taes i bruk samme dag. Max mener at et godt foredrag skal være en balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag i hele Norge, samt flere ganger i utlandet.

Om paneldebatten:
Paneldebatt med representanter fra opplæringskontoret, bransjen selv, fra de som sitter på data og selvfølgelig en nyutdannet kokk. Her skal vi diskuterer hva vi kan lære av det arbeidet og erfaringer som har vært gjort før, hva vi kan gjøre framover og hvilke endringer som må til for å rekruttere unge talenter til bransjen og holde på dem.

Ordinær pris kr 650,-
Pris for mat og serveringsbransjen kr 395,- (inkludert skoler og opplæring)

Gratis for deltakere under 25 år.  

Meld deg på her
(begrenset antall plasser, første mann til mølla)
Påmeldingsfrist 14.september

innovasjon norge
troms og finnmark
asko

Detaljer

Dato:
september 15
Tid
08:30 - 10:00

Sted

Radisson Blu
Sjøgata 7
Tromsø, Tromsø 9259
+ Google-kart
Rull til toppen