Bli en del av SMAK

70 000 matglade mennesker venter på hva DU skal finne på under årets SMAK!

SMAK Nordnorsk Matfestival er et utstillingsvindu for alt det gode Nord-Norge har å by på av lokale råvarer, nordnorske mattradisjoner og lokal matproduksjon. SMAK er også en viktig koblingsarena hvor matprodusenter gjør seg synlig og tilgjengelig for potensielle innkjøpere og samarbeidspartnere.

Utstiller

Ca 80 utstillere deltar hvert år og vi har stort fokus på å ha et innholdsrikt program med mange aktiviteter for barn, unge og voksne.

Som utstiller kan du:

  • Presentere, markedsføre og selge produktene dine
  • Få løftet produktene dine gjennom mange aktiviteter
  • Utvikle nettverk og samarbeid
  • Delta på aktiviteter for utstillere
  • Få sterkt rabattert overnatting på våre samarbeidshotell under hele festivalen

Informasjon, priser og påmelding

SMAK safari

 

Under årets SMAK videreutvikler vi konseptet SMAK safari. Vi gir nå gjestene mulighet til å smake seg gjennom byen på lørdag formiddag, ved at de kjøper billetter og får tildelt en rute de skal gjennom.

Serveringsstedene serverer en liten rett som representerer stedet, og får solgt drikke til gjestene til egen fortjeneste.

Er dette noe ditt serveringssted kunne tenke deg å være med på? Ta kontakt med Martine

SMAKen av det søte

 

I år feirer SMAK 10 år og vi inviterer til en skikkelig bursdagsfeiring.

Under årets festival samler vi konditorer og bakevareprodusenter under «ett tak» og et felles konsept: Smaken av det søte.

Dette konseptet passer spesielt bra for mindre aktører som ønsker å stå sammen med andre aktører og danne et miljø. Her vil vi tilby publikum diverse demonstrasjoner og verksted hvor publikum kan lære alt fra hvordan lage sjokolade, pynte kaker, til diverse tips og triks.

Et av kriteriene for utstillere er at de må bidra med en aktivitet til verkstedet. For mer informasjon og påmelding send oss en mail

EtterSMAK

EtterSMAK er et aktivitetstilbud etter stengetid av hovedfestivalen 15. og 16.september.

Vår erfaring viser at et matglad og feststemt publikum ikke er klar til å forlate sentrum etter at utstillingsområdet er stengt. I år ønsker vi å gi dere et spennende tilbud etter stengetiden.

Ønsker din bedrift å lage et arrangement/event fredag og lørdag etter kl 18.00 og knytte det til hovedprogrammet

Ta kontakt med oss på mail

Markedsføringsbidrag kr 2500 per aktivitet inkludert profilering av aktiviteten i alle våre kanaler.

Ny smak

 

SMAK er en unik arena for produktlansering og produkttesting.

Ønsker din bedrift å ta i bruk SMAK til å lansere et nytt produkt og/eller tilrettelegge for å teste et nytt produkt som er på tur ut i markedet, ta kontakt med oss.

Nyhet under årets SMAK er «det eksperimentelle kjøkkenet» hvor vi skal la publikum få smake på nye, unike smaker av råvarer vi vanligvis ikke spiser.

Har du et spennende produkt du har lyst til å presentere for publikum, har du mulighet til det i år.

Konseptet passer best for produsenter som eksperimenterer med å ta i bruk nye råvarer som fins i vår nordnorske natur, på sjø og land.

Ta kontakt med oss på mail

Smaken av reiselivet

 

Jobber du i reiseliv -og opplevelsesnæringen og satser eller har lyst til å satse på lokalmat som en del av opplevelsen?

 

Da er SMAK riktig arena for deg til å vise ditt opplevelsesprodukt. Bli med som utstiller og bruk festivalen som markedsføringsarena. Hvis du ikke byr på mat og drikke, kan du by på en aktivitet.

Få de siste oppdateringer om festivalen i vårt nyhetsbrev.

Skroll til toppen