SMAK Safari - utstillere

Vi inviterer til SMAK Safari under SMAK-festivalen 12.-17. september, og vi håper dere vi være med.

Hva er SMAK under mange tak?
Det foregår på din lokasjon og du kan velge begge alternativene under, eller bare ett.

SMAKevent
Lag et SMAKevent på din lokasjon under SMAK-festivalen. Da selvfølgelig i SMAKånd: Nordnorsk mat og kortreiste råvarer.

SMAKretten
Lag en SMAKrett som hyller nordnorske mattradisjoner eller er laget av råvarer fra den nordligste regionen på tradisjonelt eller annet vis. Et eksempel på dette kan være å løfte frem en spesifikk råvare, rett eller leverandør. Retten trenger ikke være nordnorsk, men må inneholde råvarer fra regionen.

Vi setter ingen grense på hvor mange retter dere vil delta med,  eller hvor mye den skal koste. Dette bestemmer dere selv.

Hva er en SMAK rett?
En «SMAK rett» er en manifestering av det beste Nord-Norge har å by på av lokale råvarer og kokkekunst. En rett som omfavner våre røtter og mattradisjoner. En rett som er komponert med lidenskap for mat, pakket inn i en historie som snakker ikke bare til magen, men også til hjertet.

SMAKretten er en del av SMAK Safari konseptet hvor spisestedene som utvikler en egen SMAKrett på menyen i festivaluken inviterer publikum på en kulinarisk reise i egen by.

Vi premierer beste SMAKrett!
Det vil bli satt sammen en egen jury som skal kåre årets SMAKrett. Som selvfølgelig blir premiert!

Det er et lite markedsbidrag for å delta på kr. 1500,-

Ps. Dere kan delta både med stand i festivalgata og på SMAK under mange tak!

La oss bruke uka til å sette nordnorsk mat og råvarer på kartet,  og sammen nå ut til et bredt og sultent publikum!
smak under mange tak
Rull til toppen