SMAK og Midnight Sun Marathon lanserer Kulinarisk trapp

SMAK og Midnight Sun Marathon lanserer Kulinarisk trapp

SMAK og Midnight Sun Marathon har gått sammen for å tilby en litt annerledes matopplevelse ut i naturen.

26. august arrangeres Kulinarisk Trapp opp sherpatrappa i Tromsø. Sammen skal vi klatre til topps av trappa for å heie på deltakere under TMC Ultra og TMC HalvUltra, og på vei opp tilbys det unike smaksprøver fra ulike lokale leverandører.

På toppen vil du kunne nyte en deilig matbit og forfriskende drikke, samtidig som du tar inn den eksepsjonelle utsikten fra Fjellstua. Løperne i TMC Ultra og TMC HalvUltra passerer også Fjellstuen i løypa si, så dette blir en ideell plass for å heie på deltakerne og gi dem ekstra motivasjon.

– MSM bidrar til enormt mye for lokalsamfunnet i Tromsø, og derfor er vi svært glade for samarbeidet som gir oss muligheten til å støtte lokale mat- og drikkeprodusenter, og sammen tilby en unik og artig opplevelse for turglade, aktive og matinteresserte publikum, forteller prosjektleder Håvard Ivan

Kontakt prosjektleder Håvard Ivan for mer informasjon 995 74 085

Kulinarisk Trapp er et arrangement som passer for familier, studenter, naturelsekere og de som setter pris på god mat og drikke. Vi kombinerer panoramautsikt, fysisk aktivitet og smakfulle matbiter for å gi en særegen og minneverdig opplevelse.

Foto: Knut Hansvold

Skroll til toppen