Mydland

Mydland drives i dag av 4. og 5. generasjon Mydland i Tromsø og har blitt en av landsdelens sterkeste merkevarer
mydlandpølse

Mydland

Vår bedrift drives i dag av 4. og 5. generasjon Mydland i Tromsø. Vi holdt tidligere til i Skippergata, men har nå flyttet inn i nye og moderne produksjonslokaler i Hulderveien. H. Mydland Tromsø  ble etablert i 1920 av Henrik Mydland og vi er stolte over å føre produksjonen videre.

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for oss, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Vi har fått en rekke utmerkelser – deriblant NM-tittel for vårt pinnekjøtt, kjøttbransjens hederspris og en rekke gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2019,2020 og 2021. I 2017 ble vi kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten.

Skroll til toppen