Personvern

Nettstedstatistikk

Smakfest.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden: smakfest.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som benyttes til forbedring og videreutvikling av informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er antall besøkende på ulike sider, lengde på besøket, hvilke nettsteder den besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Dette betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. All data slås sammen til en gruppe og behandles aldri individuelt. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første tallgruppene i adressen benyttes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. SMAK benytter seg av informasjonskapsler til å generere statistikk slik at vi kan spore din bruk av nettstedet – men dette gjøres anonymisert.

Lagring og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre brukeren både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på smakfest.no:

 • Analyseverktøyet Google Analytics som lagrer statistikk ved bruk av nettstedet brukt til analyse og forbedringspunkter.
 • Vår publiseringsløsning plasserer også statistiske og funksjonelle informasjonskapsler på din maskin.
 • (fyll inn her) samler informasjon brukt til markedsføring, og lagres anonymt.
 • Google Tag Manager holder styr på alle våre publiseringsskripts.
 • Registrering av personopplysninger

SMAK samler inn personopplysningene dine for at du skal kunne registrere ditt arrangement på www.smakfest.no. Vi samler inn nedenstående opplysninger i kontaktskjema:

 • Navn på arrangør
  Adresse til arrangementet
  E-postadresse til arrangør
  Hjemmesiden til arrangør (valgfritt)
  Telefonnummer er valgfritt

smakfest.no foretar registreringen av personopplysningene dine for å kunne opprette arrangement til festivalen.

Rull til toppen