- 1 Porsjoner
Geir Skeies Julepoké
Lag den superenkle og smaksrike oppskriften på Poké bowl fra Mesterkokk Geir Skeie
Instrukser:
- Legg den ferdigkuttede laksen til marinering i dressingen, bland godt
- Legg ris over i en serveringsbolle dryss over med chilimajones
- Legg de andre grønnsakene over slik som på bildet (vent med sprøstekt løk, korriander og vårløk)
- Tilfør den marinerte laksen på toppen
- Dryss over med vårløk og sprøstekt løk
- Dander med fersk koriander
Ingredienser:
- 1 Posjon ris
- Chilimajones
- 1 Mandarin
- 2 spisesjeer agurk kuttet i kuber
- 10 halve cherrytomater
- 4cl Mandarin/Szechuandressing
- Laks kuttet i kuber
- 1 spisesje kuttet vårløk
- 1 spisesje sprøstekt løk
- Fersk korriander