Geir Skeies Julepoké

Lag den superenkle og smaksrike oppskriften på Poké bowl fra Mesterkokk Geir Skeie
Instrukser:
  1. Legg den ferdigkuttede laksen til marinering i dressingen, bland godt
  2. Legg ris over i en serveringsbolle dryss over med chilimajones
  3. Legg de andre grønnsakene over slik som på bildet (vent med sprøstekt løk, korriander og vårløk)
  4. Tilfør den marinerte laksen på toppen
  5. Dryss over med vårløk og sprøstekt løk
  6. Dander med fersk koriander
Ingredienser:
  • 1 Posjon ris
  • Chilimajones
  • 1 Mandarin
  • 2 spisesjeer agurk kuttet i kuber
  • 10 halve cherrytomater
  • 4cl Mandarin/Szechuandressing
  • Laks kuttet i kuber
  • 1 spisesje kuttet vårløk
  • 1 spisesje sprøstekt løk
  • Fersk korriander
Rull til toppen