Ny festivalsjef!

SMAK har ansatt Tommy Olsen som ny festivalsjef. Med seg inn i jobben tar han med seg 20 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, i tillegg til et bredt engasjement og interesse for nordnorske råvarer og matkultur.
tommy Olsen

Tommy Olsen er ny festivalsjef i SMAK

 

SMAK – nordnorsk Matfestival har ansatt Tommy Olsen som ny festivalsjef. Med seg inn i jobben tar han med seg 20 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, i tillegg til et bredt engasjement og interesse for nordnorske råvarer og matkultur. 

 

“Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og jobbe tett sammen med produsenter, leverandører og lokalbefolkningen i ulike deler av Nord-Norge. Å få muligheten til å løfte fram både det tradisjonsrike og alt det unike og nye bransjen har å by på. Finne enda flere måter å skape de gode opplevelsene, gi kulinariske oppdagelser og engasjere folk inn i hva vi faktisk har å by på i nord. Jeg håper mange tar med seg nye retter og råvarer hjem i dagliglivet etter årets festival.”

“Tommy har vist evnen til tenke nytt samtidig som han ivaretar og løfter fram nordnorske produsenter og produkter gjennom sitt arbeid. Vi gleder oss til å kunne få hans engasjement og interesse inn i festivalen», sier prosjektleder Natalie Lorentzen.

Ikke minst gleder Olsen seg til å jobbe aktivt med å øke rekrutteringen til bransjen. Bidra til at aktører fra ulike deler av verdikjeden sammen kan tenke nytt og finne flere løsninger til å sikre at flere ser sin fremtid i bransjen.

“Fra kjøkkenet, til servitøren, leverandøren og helt ut til landbruket og fiskeri. 
Jeg ønsker at SMAK skal være en arena og et utstillingsvindu hvor vi kan løfte fram nordnorske produkter og produsenter på en måte som skaper inntrykket alle burde sitte inne med. At dette er en bransje du vil være en del av, oppleve og ikke minst bokstavlig talt få en SMAK av.“

Rull til toppen