Informasjon til utstillere

Vi har dedikert egne utstillerplasser for mat- og drikkeprodusenter under SANS-konferansen. Formålet er å øke kunnskapen om nordnorsk matproduksjon ved å gi et innblikk i de beste råvarene Nord-Norge har å by på. Som utstiller får du muligheten til å promotere ditt produkt, og din historie gjennom hele SANS-konferansen.

Fordeler med å være utstiller på SANS

Du når ut til et stort bedriftsmarked: Vi inviterer deltakere fra restaurant-, reiselivs- og opplevelsesnæringen i hele Nord-Norge. Der du som produsent vanligvis ville brukt tid og ressurser på å komme i kontakt med enkeltindivider i markedet, har du nå mulighet til å nå ut til en stor del av næringen på kort tid.

Du får eksponering gjennom matservering: Ditt produkt vil bli inkludert i en sammensatt rett som serveres til alle deltakerne under SANS-konferansen. Dette gir en flott mulighet til å vise frem produktet ditt for et bredt publikum. I tillegg vil alle produsentene bli presentert i egne dedikerte produsent-presentasjoner, noe som ytterligere øker synligheten.

Egen stand på SANSIBAR: Du vil få en egen stand i vår SANSIBAR, hvor du kan promotere dine produkter. Dette er en ideell plass for å nettverke med deltakere fra serveringsbransjen og reiselivs- og opplevelsesnæringen.

Synlighet på nettstedet: Som utstiller vil du bli fremhevet på vår nettside, noe som gir en solid plattform for å promotere deg som produsent. Her kan du også opprette kontakt med andre aktører innen mat- og opplevelsesbransjen, og mulighetene for samarbeid vil være store.

SMAK Safari Business

SMAK Safari Business gir deg inspirasjon og ideer til hvordan mat kan presenteres som en opplevelse i en annerledes setting. Vi besøker 3 lokasjoner med 3 ulike historier og 3 ulike presentasjoner. Formålet er å inspirere opplevelsesnæringen til å satse på lokal mat og drikke.

SANSIBAR

SANSIBAR er vår koblingsarena mellom mat- og drikkeprodusenter og opplevelsesnæringen. Her vil produsenter få muligheten til å tilby sine produkter fra egne stands, og deltakere fra restaurantbransjen og reiselivs/opplevelsesnæringen vil få muligheten til å utforske nordnorske produkter og råvarer i ypperste klasse. SANSIBAR er en ypperlig måte for deg som produsent å mingle og komme i kontakt nye kunder innen restaurant-, reiseliv- og opplevelsesnæringen.

 

 

Det Nordnorske Måltid

En hyllest til det nordnorske kjøkkenet med råvarer i verdensklasse

SMAK setter i år nordnorske tradisjonsretter og råvarer øverst på rollelisten. Alle våre hovedrolleinnehavere blir tolket og presentert i en kombinasjon av tradisjon, innovasjon og inspirasjon. Dette blir gjort mulig gjennom et samarbeidet med landsdelens og Skandinavias beste kokker, og framtidens kulinariske talenter. Sammen skaper vi en uforglemmelig matopplevelse som feirer det nordnorske kjøkkenet på sitt beste.

SANS-konferansen avrundes med servering av Det Nordnorske Måltid

 

Pris

Pris utstiller:
7500,- eks. mva.

Det Nordnorske Måltid:
1150,- per person, eks mva.
Vinpakke kommer i tillegg.

Vil du være med som utstiller?

Skroll til toppen