BLI UTSTILLER

SANS samler restaurantene, reiseliv,  opplevelsesnæringen og produsentene av nordnorsk mat og drikke under samme tak med et felles mål om å styrke Nord-Norge som matregion og reiselivsdestinasjon.


Ifjor deltok 120 aktører på SANS og konferansen fikk 4.6 poeng av 5 mulige på evalueringen.

Der du som produsent vanligvis ville brukt tid og ressurser på å komme i kontakt med enkeltindivider i markedet, har du nå mulighet til å nå ut til en stor del av næringen på kort tid.

Utstillerområdet er lokalisert på Radisson Blu Hotell – Tromsø
Åpningstiden for konferansedeltakere: 09:00 – 17:00
Åpningstid for andre gjester (HORECA): 14:00 – 17:00
 
Fordeler som utstiller:

Du når ut til et stort bedriftsmarked:
Vi inviterer deltakere fra restaurant-, reiselivs- og opplevelsesnæringen i hele Nord-Norge. Der du som produsent vanligvis ville brukt tid og ressurser på å komme i kontakt med enkeltindivider i markedet, har du nå mulighet til å nå ut til en stor del av næringen på kort tid. 

Du får eksponering gjennom matservering:
Ditt produkt vil bli inkludert i en sammensatt rett som serveres til alle deltakerne under SANS-konferansen. Dette gir en flott mulighet til å vise frem produktet ditt for et bredt publikum. I tillegg vil alle produsentene bli presentert i egne dedikerte produsentpresentasjoner, noe som ytterligere øker synligheten. 

Egen stand på SANSIBAR:
Du får en egen stand i vår SANSIBAR, hvor du kan promotere dine produkter. Dette er en ideell plass for å nettverke med deltakere fra serveringsbransjen og reiselivs- og opplevelsesnæringen. 

Synlighet på nettstedet: Som utstiller vil du bli fremhevet på vår nettside, noe som gir en solid plattform for å promotere deg som produsent. Her kan du også opprette kontakt med andre aktører innen mat- og opplevelsesbransjen, og mulighetene for samarbeid vil være store 

SANS-konferansen er en fremragende mulighet til å markedsføre ditt produkt og styrke ditt nettverk innen bransjen. Ved å være utstiller på SANS får du muligheten til å bli en del av et spennende og voksende mat- og opplevelsesfellesskap.

GRUNNPAKKE

6 500 kr + mva
  • Utstillerplass i fellesarealet inkludert ett bord
  • Én billett til konferansen (Verdi 1500 kr)
  • 10 billetter til SANSIBAR (Verdi 3500 kr)

SØLV

8 500 kr + råvarer til matservering under konferansen
 
  • Utstillerplass i fellesarealet inkludert ett bord
  • Presentasjon av et utvalgt produkt under konferansen (tilberedt av våre kokker). En del av matserveringen under konferansen.
  • Presentasjon av din bedrift på scenen/skjerm under konferansen
  • Tilgang til bildemateriell av deg og dine produkter som tas av profesjonell fotograf
  • To billetter til konferansen (Verdi 3000 kr)

GULL

Gull: 8 500 kr + matservering på en dedikert lokasjon under Safari Business. (Kun tre plasser.)
 
  • Matserveringen utvikles i samarbeid med vår SMAK kokk, og utstiller står for alle kostnader knyttet til laging og servering av maten og drikke.
  • Utstillerplass i fellesarealet inkludert ett bord
  • Eksklusiv presentasjon av din bedrift og produkter på en dedikert lokasjon under Safari Business
  • Tilgang til bildemateriell av deg og dine produkter som tas av profesjonell fotograf
  • To billetter til konferansen (Verdi 3000 kr)
  • 10 billetter til SANSIBAR (Verdi 3500 kr).
Skroll til toppen