Reinsdyrkurs for bransjen
Onsdag 14.september holder SMAK sammen med Svein Jæger Hansen og kompetansenettverket for lokalmat et eget reinsdyr kurs for bransjen.
Program for dagen:
Kl 14-17:
Innføring av de forskjellige stykningsdelene
Teknikker for tilberedning av reinsdyr
Kl 17-18:
Bespisning av tilberedt mat
Signert kokebok fra Jæger Hansen
Jæger Hansen er villmarkskokk med vilt som sin lidenskap. Han har jobbet som kjøkkensjef på Scandic Meyergården i 28 år og hatt mange spennende oppdrag både i Norge og utlandet.
Han ble utnevnt til årets «Rana Ambassadør» i 2010, Årets «Tørrfiskambassadør» i Italia 2012, årets «Reinsdyr-ambassadør» i 2014 og utnevnt som «Reinsdyrskokken» i 2017.
I tillegg har han kjørt mange kokkekurs opp gjennom årene og gitt ut bøker som selges nasjonalt:
Jæger Hansens Villmarkskokebok,
Jæger Hansens Villmarksbrød,
Jæger Hansens Villmarkskaffe,
Jæger Hansens Villmark
Han har også deltatt i flere tv-programmer på naturkanalen i 2022.
Kurset er perfekt deg som er kokk og ønsker en oppfrisking, eller er ny kokk i Norge og ønsker innføring av denne flotte råvarer og teknikkene som får fram det beste fra råvaren.
Dette vil du ikke gå glipp av!
Pris 525 eks mva
Kjøp billett her