SMAK Nordnorsk Matfestival 2021 avlyses

Vi beklager å fortelle at vi dessverre må avlyse SMAK Nordnorsk Matfestival 2021.

Vi beklager å fortelle at vi dessverre må avlyse SMAK Nordnorsk Matfestival 2021.

Vi har lenge jobbet med å skape et gjennomførbart arrangement for både bransjen og publikum, og vi er både stolte og takknemlige for de bidragene vi har fått inn fra dere.
Det har seg dessverre slik at vi har fått tilbakemeldinger fra flere av dere i bransjen om at mange ikke er klar for denne typen arrangement ennå, og det merkes på påmeldingstallene. Og vi ønsker ikke å vanne ut arrangementet så mye som det hadde blitt om vi hadde gjennomført det i uke 38.
Vi har derfor bestemt oss for å avlyse SMAK 2021 og jobbe fram mot SMAK 2022.

Vi ønsker fortsatt å støtte og løfte fram de av dere som vil gjennomføre innovative og spennende SMAKsopplevelser både i uke 38 og resten av året. Dette vil bli gjort på denne måten:

Arrangementer:
På vår nettside vil det være mulig å melde inn matrelaterte arrangementer hele året, som vil ligge som en del av nettsiden vår. Dette er en kanal for å samle spennende matrelaterte opplevelser som tar sted i Nord-Norge på en egen plattform hele året.

SOME
Om noen av dere gjør noe spennende som dere ønsker at vi i SMAK skal dele videre på vår facebook eller Instagram, tag oss gjerne!

Vi sees til neste år!

Stor hilsen fra SMAK

Rull til toppen