Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FULLBOOKET! Maskinverkstedet inviterer til winemakers dinner med Ole Martin Alfsen under årets SMAK.

15 september-18:30 - 22:00

Dette arrangementet er fullbooket, og det er ikke lengre mulig å booke bord.

Pris: 1495,-

Vi er veldig glade for å ha Ole Martin med oss denne kvelden, dette er noe du ikke vil gå glipp av. Sammen skal vi presentere en nydelig femretters meny med perfekt parede viner til. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av.

Ole Martins entusiasme for gode mat- og vinparringer er inspirasjonen for denne kvelden. Sammen med de dyktige kokkene på Maskinverkstedet vil det bli presentert en meny med nordnorske råvarer i fokus.

 

Om Ole Martin Alfsen

Ole Martin Alfsen er kokk og vinkelner med lang, bred og variert erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat og vinbøker og en ren vinbok; «Piemonte» sammen med Merete Bø. Han er også kjent som kokken gjennom flere sesonger av 4-stjernes middag på TV-Norge.

Alfsen lanserte sin første vin; OMA Barbera d’Alba høsten 2013 i samarbeid med Giovanni Rosso. Denne etablerte seg raskt i basissortimentet på Vinmonopolet og er fremdeles å finne i kategori 3. Øvrige sortiment er i BU, men mange av vinene er allikevel å finne på mange vinmonopolutsalg.

Modellen OMA Vin jobber etter, er først å finne og definere gode produsenter det er ønskelig å jobbe med. «Jeg tar da gjerne kontakt med en helt spesifikk ide om en vin eller et prosjekt det kunne være spennende å gjennomføre hos produsenten. En vin som er i tråd med, eller tar utgangspunkt i produsentens stil og kvalitet, men som allikevel skiller seg fra deres portefølje. Jeg definerer type fermentasjon, lagring og jeg vil som utgangspunkt alltid blende vinen min selv, slik at den er å tråd med min stil og mine preferanser»

 

Detaljer

Dato:
15 september
Tid
18:30 - 22:00
Skroll til toppen